"Ze brengt haar onderwerpen enthousiast, het publiek was geboeid en er werd ook nog gelachen." -T. Susijn, boekhandel Selexyz-  


"Ik vond het een goede lezing. Het was een boeiend onderwerp en de oefeningen met publiek werden als leuk ervaren." -R. Albers, Bestuurslid KVO Schaijk-

Ik gaf lezingen over emoties, boeddhisme en clownerie. Dat doe ik nu nog slechts in bijzondere gevallen. Ik trad 25 jaar als clown op voor jonge kinderen. Ik was clownsdocente, studeerde psychologie en ben boeddhist. Dat kwam gecombineerd in mijn lezingen terecht. Bij de lezingen deed ik concrete oefeningen met het publiek.


Emoties 

Wat zijn emoties? Hoe heb je geleerd om met je emoties om te gaan? Ben je blij dat je emoties hebt? Hoe kun je effectief omgaan met emoties? Hoe kun je leren om niet vast te gaan zitten in een bepaalde emotie? Hoe kun je spelen met je emoties?

Boeddhisme

Het doel van het boeddhisme is het lijden voor jezelf en anderen uit de wereld te helpen. Hoe denken boeddhisten dat te bereiken? Wat is de boeddhistische weg zoals de Dalai Lama die bewandelt? Wat heeft het leren omgaan met emoties met boeddhisme te maken? Mag een boeddhist boos zijn?

Clownerie

Wat is een clown? Iemand die zichzelf is en zichzelf laat zien met alle leuke en minder leuke kanten. Iemand die daarbij niets vastzet, maar speelt met zichzelf en de wereld. Zit er in ieder mens een clown? Hoe vind je je eigen clown? Kunnen clownse oefeningen helpen om wat speelser met de wereld om te gaan?